Tijd om deze blog los te laten!

BELANGRIJK BERICHT: Wil je nog receptjes van mijn blog plukken, sla dan deze maand je voorraad in! Het is met een tikje spijt in het hart dat ik mijn blogdeuren sluit. Maar lieve volgers, tijd is een kostbaar goed.

Afgelopen schooljaar combineerde ik de lerarenopleiding met een fantastisch nieuw professioneel avontuur: lesgeven. Daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad! En dus heb ik besloten om ook volgend schooljaar voluit voor de combinatie werken/gezin/studeren te gaan.

Lieve volgers, jullie horen me dus al van ver komen: de tijd die nog resteert, spendeer ik liever niet voor mijn PC-scherm. Na 10 jaar schrijven heb ik de aanbevolen dosis computerstraling al wel gehad, gok ik zo

Het ga jullie goed! En uiteraard: als ik nog zeer urgente of belangrijke vegetarische wetenswaardigheden voor jullie heb, dan post ik die wél nog op mijn fb-pagina.

Fijne zomer iedereen!

2 gedachtes over “Tijd om deze blog los te laten!

  1. Hilde zegt:

    Ik kopieerde en plakte op de valreep je eiercurryrecept in Pepperplate. Bedankt voor de lekkere receptjes. Veel succes en plezier met het lesgeven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *